RM 1180 Siste nyhet fra verftet i La Rochelle

Comment

RM 1180 Siste nyhet fra verftet i La Rochelle

Vi er glad for å kunne introdusere en ny spennende modell fra RM-Yachts i La Rochelle, Frankrike.

RM 1180 er siste skudd på stammen fra verftet sammen med en facelift av RM 890 til RM 890+
Som RM forhandler for Scandinavia inviterer vi derfor interessert kunder til å være med oss på et besøk på verftet i mars. Så bare ta kontakt om det er av interesse, eller om du ønsker mer informasjon om noen av modellene. Inntil da så kan du nyte noen teaser bilder fra nyheten RM 1180 i vår bildekarusell under :)

Comment

Velkommen til våre stands under Boot Düsseldorf 19 - 27 jan 2019

Comment

Velkommen til våre stands under Boot Düsseldorf 19 - 27 jan 2019

salon-nautique-boot-Düsseldorf-2016.jpg

Tradisjonen tro er vi i FjordSailing tilstede under verdens største innendørs båtmesse “boot Düsseldorf” i Tyskland. Også i år har vi nominerte båter og verdenspremiere på gang.

Ønsker du en hyggelig visning og informasjon under messen så stiller vi gjerne opp for deg. Vi er disponibel for å vise alle modeller på følgende Stands.

  • Dehler Hall 16 Plass C16

  • Hanse Hall 16 Plass B38

  • Moody Hall 16 Plass A42

  • Sealine Hall 5 Plass C22

  • Fjord Hall 6 Plass A22

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd via skjema under, så ordner vi en velkomstpakke og møter dere på ønsket stand. Hjertelig velkommen skal dere være !

Navn *
Navn
Ønsker å se følgende utstilt model(er) *

Comment

Nyhet Sealine C390, Vises første gang på boot Düsseldorf

Comment

Nyhet Sealine C390, Vises første gang på boot Düsseldorf

Sealine_C390_Exterior_002.jpg

Akkurat i tide for Düsseldorf boat show! Sealine presenterer en helt ny modell i sin serie. Nye Sealine C390 kombinerer den dynamiske kjøreopplevelsen fra C330 med fasilitetene fra den store C430. Den nye Sealine C390 hever motorbåt standarden for motorbåter under 40 fot. Store panorama vinduer og high-end konvertible opsjoner er bare noen tillegg som understreker det sterke DNA fra Sealine.

“ Vi ville designe en båt som perfekt komplimenterer vår Sealine Range”, sier Sealine produkt sjef Andrea Zambonini, “Nye Sealine C390 er et helt nytt design. Vi har brukt den optimale salong/uteplass layout fra den populære C330 og fiffet den opp med luksus egenskaper, slik som den nedsenkbare badeplattformen og et suite bad med separat dusj for eier kabinen. Under dekk er nye Sealine C390 veldig allsidig, med opsjon for opptil 3 dobbel kabiner og 2 bad. En helt ny opsjon er muligheten for en egen lager kabin. Denne kabinen kan bli gjort om til en walk-in garderobe, eller benyttes for badeleker, dykkerutstyr m.m. Alle kabiner har store skrogvinduer med Co-øyer som kan åpnes for å gjøre båt og vann opplevelsen perfekt.

Sealine_C390_Interior_001.jpg

Den nye Sealine C390 har blitt utviklet ut fra det innovative alt på et plan konseptet. Den foldbare døren akter i salongen kan åpnes fullstendig, og med det lage en sømløs overgang mellom kabinen og uteområdet på akterdekk. En utendørs grill, to store kjøleskap og en elektrisk bimini over over cockpit komplimenterer akterdekk.

Kunder kan velge mellom to innenbords motor alternativer. Standard 2 x 4 cylinder D4 med 300 HK eller 2 x 6 cylinder D6 Volvo Penta motor med 370 HK. 27 eller 34 knop er den estimerte farten båten vil kunne ha på flatt vann.

Nyheten Sealine C390 vil bli utstilt og få sin verdens premiere under verdens største innenbords båtmessse boot Düsseldorf fra 19 til 27 januar 2019, Hall 5 stand 5C22. Vi i FjordSailing Yachts vil være der og vise deg båten. Vi har også en båt i produksjon som vil komme til Norge til våren. Så da blir det norges premiere 2019 ! For mer info. så er det bare å ta kontakt. Vi har det meste av opplysninger.


Comment

Vi utvider vårt motorbåt sortiment med Sealine

Comment

Vi utvider vårt motorbåt sortiment med Sealine

Det er med glede vi kan meddele at FjordSailing Yachts nå også har fått status som norsk Sealine importør.

Sealine_C530_Exterior_010-170822.jpg

Med Sealine føler vi at vi har komplimentert vår motorbåt tilbud som til nå har bestått av de ikoniske Fjord Open båtene. Sealine produserer båter i 3 serier: Sport, Coupe og Flybridge i størrelsen 33 til 53 fot.

Selv om Sealine er et nytt produkt i vår portefølje er alt langt fra upløyd mark. Det tradisjonsrike Engelske båtmerket ble i 2014 kjøpt opp av tyske Hanse Group AG. Dvs. at de nå følge de samme rutiner for salg, produksjon og etter-marked som vi i FjordSailing Yachts er så godt kjent med etter mange års samarbeid med den tyske industrigiganten. Med våre avdelinger sentalt plassert i Oslo, Bergen og Stavanger vil vi kunne møte mange kunder på hjemmebane. Ved alle våre avdelinger har vi tilgang til god kaiplass, løftemuligheter opp til 50 tonn, samt serviceverksted. Vi har også egen servicebil for å ivareta kunder som holder til andre steder.

De nye eierene av Sealine verftet har brukt de første 4 årene på å modifisere produksjonen og utvikle produktet frem til dagens nye modellserie av velfungerende båter. Som en av verdens største produsent av fritidsbåter er det lagt vekt på komfort, trivsel og tysk kvalitet. For oss som har fulgt utviklingen på dagens verft siden de tok over i 2014, er det med stor glede vi ser at produktene som nå kommer ut av produksjonen er båter som står godt til den tradisjonsrike Sealine logoen. Det samme opplevde vi etter verftet sin innkjøring av Fjord Open båtene. Båter som virkelig imponerer oss med sine kvaliteter og skrog egenskaper inshore og offshore. Etter å ha transportert seil og motor båter tusenvis a sjømil vært eneste år i all slags vær de siste 10 årene, begynner vi å få en formening om hva som er bra og ikke bra. Dette er kunnskap som vi også ønsker skal komme våre kunder til nytte!

Sealine F530

Sealine F530

Våre baser for klargjøring, sjøsetting og kalibrering av båter og utstyr vil være Sealine verftet i Greifswald, Tyskland, eller ved vår nye FjordSailing avdeling hos Mathis Verft i Ålborg, Danmark. Begge steder har vi tilgjengelig alle typer teknisk service inkl. motor, lagring, marina med gjestehavn, diesel, flott restaurant ved utleverings-bryggen, shopping centre, båtbutikker m.m. Fra vår base i Ålborg er det også kort vei hjem både til øst og vestlandet eller svenskekysten for de som har båten liggende der om sommeren. Skulle man ønske mannskap ombord de timene overfarten tar, eller båten overlevert i Norge, ordner vi selvfølgelig også det. Vi ordner med all inn fortolling til Norge uavhengig om båten leveres ut i Tyskland, Danmark eller Norge. For de som ønsker å ha båten i utlandet f.eks. middelhavet så ordner vi med alle nødvendige eksport og skips-dokumenter fra verft. Vi besørger også registering i Norsk Ordinært Skipsregister for de som ønsker det i forbindelse med finansiering, tinglysning eller utenlandsopphold under norsk flagg.

Våre første Sealine båter er allerede satt i ordre og ankommer Norge våren 2019.
Som ny importør og forhandler av Sealine ønsker vi også raskest mulig å utvide demobåt utvalget vårt på øst og vestlandet. Og i denne anledning søker vi båtkjøpere for noen av modellene første året basert på en ekslusiv visningsavtale. Ønsker du en unik mulighet for en god handel og båtplass i Oslo, Bergen eller Stavanger, så ta kontakt med oss så snarest mulig!

Du kan se video av alle Sealine modellene ved å (klikke her). Ønsker du ytterligere informasjon, så er det bare å fylle ut og send inn skjema på siden for hver modell. Så tar vi kontakt.

Vi inviterer også alle Sealine interesserte til vår stand under verdens største innendørs båtmesse som går av stabelen i Düsseldorf 19 - 27 januar 2019. Her finner du bla. Sealine F430 som er nominert til European Power Boat of the Year. Og hvem vet… mulig det dukker opp noe nytt å se på i år også ;). Ta kontakt om du ønsker at vi møter deg i Düsseldorf !

Sealine C330

Sealine C330


Comment

Norgespremiere Hanse 388 på Aker brygge

Comment

Norgespremiere Hanse 388 på Aker brygge

Hanse_388_Exterior_ankern_0682_v2_023.jpg

Under båtmessen "Båter i Sjøen" på Akerbrygge kan vi skilte med norgespremiere på nyheten Hanse 388. Dette er en båt som passer de fleste i størrelse, bruk og egenskaper. Den er svært lett å seile alene, har god fart, masse komfort til familien samt stilig design.

Hanse 388 har tatt over for turklasse vinneren Hanse 385. Nyheten har fått mere lys under dekk. Store skrogvinduer + ekstra vinduer akter på hytte. Hanse har også presentert en ny type treverk som forøvrig kan bestilles på alle nye Hanse båter for levering våren 2019. Vi har også et rikt utvalg av andre typer/farger på treverk, dørker, stoffer, byssebenker, seil osv.

Vi ønsker dere velkommen på visning på Aker Brygge 6 - 9 september. Har du ikke anledning da, så ta bare kontakt, så organiserer vi enkelt visning for deg og dine fra vårt kontor i Asker eller Bergen hvor vi også har nyheten Hanse 388 liggende.

Hanse_388_2017_09_12_Interior_0X2A9690_0010.jpg

Comment

Nyhet Fjord 44 Coupé

Comment

Nyhet Fjord 44 Coupé

180731_FJORD44coupe_NeuerLook2.jpg

Fjord 44 coupé komplimenterer den stilfulle og puristic open layout´en som karakteriserer motorbåt merket Fjord, med et lukseriøs og strømlinje formet dekkshus. Arc salongen er en multifunksjonell struktur, bygget med genuine glass, rustfritt stål og høykvalitets composite grp. . Det integrerte og stillfulle arc designet utvider bruksområdet for denne nye Fjord modellen. To sidedører I front, to elektriske vinduer på siden, et elektrisk soltak og en majestetisk tvilling skyvedør akter gjør denne arc-salongen så lys og luftig som mulig. Fjord 44 Coupé vil få verdenspremiere i Cannes i September. Men er allerede nå tilgjengelig for bestilling og levering i Norge til sommeren 2019.  Ta kontakt med oss i FjordSailing Yachts om du ønsker mer informasjon om båten. Vi har 44 Open versjonen tilgjengelig for besiktigelse.

FJORD_44coupe_Perspektive_oben_02.jpg

Comment

FjordSailing Yachts stiller på Båter I Sjøen 06-09 september 2018

Comment

FjordSailing Yachts stiller på Båter I Sjøen 06-09 september 2018

Velkommen til vår stand på Båter i Sjøen 06-09 September ved Aker Brygge!

Vi stiller på messen med vår Hanse Early Bird & Dehler Champions Choice Høstkampanje + et utvalg av noen av våre modeller

- Hanse 388 Norgespremiere
- Hanse 418
- Hanse 548 Norgespremiere
- Dehler 34
- Dehler 42
- Fjord 42 Open

Vi har i år ingen Moody med oss på messen men gjennomgår spesifikasjoner og utstyrspakker på alle moody modeller og, ikke minst på Hanse´s 4 nye modeller! 

Velkommen til en god båtprat!

Comment

Velkommen til FjordSailing sin paviljong under HH Skagen Race

Comment

Velkommen til FjordSailing sin paviljong under HH Skagen Race

hh skagen race.jpg

Helly Hansen Skagen Race er en tradisjonsrik regatta og et av årets høydepunkt for mange norske seilere. Nytt i 2018 er at regattaen har utvidet med flere startsteder, pluss at det vil bli etablert en Race Village i Skagen hvor vi i FjordSailing vil delta med egen Paviljong.  Her kan vi ønske alle besøkende seilere velkommen til forfriskninger og informasjon rundt alt vi har å by på. Inkludert vår nye servicesatsing og partnere i Danmark. 

For alle Hanse, Dehler og RM båteiere som deltar under regattaen har vi også noe ekstra på lur. Og det oppfordres til å gjøre sitt beste under regatten da beste båt for hvert av våre merker vil få tildelt en egen oppmerksomhet.

Vi gleder oss til å se dere alle i Skagen og til nytt samarbeid med Skagen Race. Og er du ikke påmeldt ?? Ja så er det bare å melde seg på via denne linken. skagen-race.no

Comment

Norgespremiere Hanse 418 på Stavanger Båtmesse 13-15 April

Comment

Norgespremiere Hanse 418 på Stavanger Båtmesse 13-15 April

I år er det igjen duket for båtmesse i Stavanger, Lokasjon i år er gjestehavnen i Børevigå ved oljemuseet i Stavanger sentrum som ligger vis a vis vårt eget kontor og marinaanlegg på Grasholmen. Derfor benytter vi samtidig anledningen til å invitere interesserte nybåtkjøpere til en hyggelig båtprat i rolige og trivelige omgivelser på vårt bryggekontor, her vil du kunne gå igjennom detaljer om båtene og få et uforpliktende tilbud. Våre messebåter vil også her ligge tilgjengelig for privat visning uken etter messen. 

Hanse 418 Norgespremiere i Stavanger !

Hanse_418_2017_11_08_Exterior_segeln_2072_v2_0220.jpg

Nye Hanse 418 vil bli vist i Norge for første gang under Stavanger Båtmesse. Dette er en båt vi har store forventinger til og som allerede har blitt svært populær i Europa. På messen har vi også tilgjengelig prøver på alternativt treverk, putetrekk osv fra et rikholdige fargekart for alle våre modeller fra Hanse, Dehler, Moody, Fjord og RM-Yachts.

Vi stiller også med følgende båter på messen:

fjord42.jpg

Fjord 42 Open

Hanse_2014_455_Bilder_Web_Int_04-d7cd2.jpg

Hanse 455

ph_0313_dehler38_1144_BEARBEITET-7f757.jpg

Dehler 38

RM970.jpg

RM 970

Velkommen til visning og hyggelig prat om bord i våre båter. Mer info finner du på Stavanger Båtmesse sin hjemmeside stavangerbaat.no

Ønsker du en forhåndsavtale for privat visning på en av våre båter ut over åpningstid, eller i uken etter messen kan du fylle ut dette skjema og vi tar kontakt.

Navn *
Navn

 

Happy Sailing fra oss i FjordSailing Yachts AS!

Comment

François Gabart satt ny verdensrekord jorden rundt!!!

Comment

François Gabart satt ny verdensrekord jorden rundt!!!

42 Dager 16 Timer 40 minutter og 35 sekunder er nå den nye verdensrekorden jorden rundt alene.  François Gabart knuste den gamle rekorden med nesten en uke da han passerte mållinjen i den engelske kanal i natt. Dette er en fantastisk bragd og vi stiller oss i køen av gratulanter i Brest. Det er bare å ta av seg hatten, luen eller hva du har. Dette er historie!! 

francois ny rekord.jpg

Som kollegaer har vi lært å kjenne François som en strukturert og fokusert mann, og det ligger utrolig mange år, måneder, dager og timer med trening og fokusering på rekorden som nå er satt. Selv om vi var forberedt på at han kunne klare å sette ny rekord, må vi bare bøye oss i støvet for måten det ble gjort på. Helt FANTASTISK. Det er visst ingen grenser for rekordknuseren fra Frankrike. !! GRATULERER FRANCOIS !! 

macif_1ere-navigation-du-trimaran-macif_-9048.jpg

For de som ønsker et litt nærmere bekjentskap, kan vi opplyse om at François og FjordSailing i litt over et år nå vært Scandinavis importør og forhandler av RM Yahcts.  Og er du på jakt etter en unik og spesiell båt?, ja så kommer vi om kort tid ut med et "verdens rekord tilbud" sammen med Francois til de som bestiller ny RM av oss i 2018.  For mer informasjon og alle detaljer om verdensrekorden. se www.macifcourseaularge.com

20160226_121834.jpg

Comment

Privilege Marine og Hanse Group i skjønn forening

1 Comment

Privilege Marine og Hanse Group i skjønn forening

ps5-8-happy-koumata_resultat_5429.jpg

Aurelius som er Hanse Group AG sitt morselskap kjøpte i mai opp Privlege verftet og knytter nå de to selskapene sammen. Med det har vi i FjordSailing Yachts også fått "topp of the line" katamaraner å tilby vår kunder.

De gode fasilitetene til Privilege verftet i Les Sables-d'Olonne (Fankrike) skal bestå og utvides.  Visjonen nå er å kombinerer ekspertisen fra Hanse Yachts sin serieproduksjon av enskrogbåter, med ekspertisen fra Privilege sin katamaran produksjon, og med det nå målet om at Privilege skal bli verdens mest suksessfulle katamaran merke i luksus segmentet. Alle eksisterende Privilege modeller vil fremdeles være tilgjengelig for bestilling.

privilege_serie_6-3788-credit-quin-bisset_resultat_0152.jpg

Gert Purket, Styreleder i Aurelius sier: "Luksus katamaran markedet har hatt en spesielt sterk vekst de siste årene. Hanse Yachts har ikke hatt mulighet til å ta del i dette markedet inntil nå, siden det rett og slett ikke har vært mulighet å produsere båter med denne bredden i de eksisterende produksjonslokalene i Tyskland. Hanse verftet kommer nok allikevel til å ta over noen av byggeprosessene i fremtiden. For eksempel vil vi se på om noen av Privilege sine innkjøpte produktet kan produseres her."

ps6-02-anchor-in-water-47_md_2440.jpg

Gilles Wagner, CEO i Privilege legger til: " Vårt mål er å bygge luksus katamaraner som er svært solid. Vi legger vekt på lang levetid, håndtverk, design og enkel håndtering av alle våre båter. Flere av produksjonsmetodene til Hanse og Privliege er også ganske like. I tillegg er Hanse en større global aktør enn Privilege, og som et resultat av dette vil våre kunder spesielt nyte godt av et sterkt og verdensomspennende nettverk av salgs og service punkter."

Undertegnede møtte Gilles Wagner på verftet og det er ikke tvil om at han ser positivt på fremtiden. Noe vi også gjør :)

Vi ønsker Privilege velkommen !

ps6-02-sailing-drone-17_md_5249.jpg

 

 

1 Comment

Se våre nye brukbåter på vei inn for salg.

Comment

Se våre nye brukbåter på vei inn for salg.

Høsten er tiden for brukbåter. Slik er det også i år.  Vi velger våre formidlings oppdrag med omhu, og denne høsten har vi virkelig noen spennende bruktbåter vi tar inn til våre anlegg og formidler for kunder.

Alle båtene får full gjennomgang og teknisk tilstandsrapport. De vil også gjennomgå en oppfriskning i form av vask/klargjøring til ny kunde.

Som forhandler av de fleste typer båtutstyr og med engen serviceavdeling kan vi tiiby det meste av ekstraustyr og andre ønsker for båten, om det så er omfarging av skrog til innstøping av baugthruster til ny elektronikkpakke osv..

Ønsker du kjøpe en av båtene vi formidler, eller har en båt du selv vil at vi hjelper deg med å få solgt, så bare ta kontakt med oss på kontakt@fjordsailing.com eller tlf 40 60 50 01

Her en liten smakebit av høsten nyheter.

Hanse 545, Pris kr. 2.990.000,- inkl.mva. FjordSailing Yachts avd. Oslo

Swan 53+ Pris kr. 2.975.000,- inkl. mva. FjordSailing Yachts avd. Stavanger

Dehler 32 Pris 745.000,- inkl. mva. FjordSailing Yachts avd. Oslo

Comment