Dehler 30 OD med verdenspremiere i Cannes. Knut Frostad med intervju ombord

Comment

Dehler 30 OD med verdenspremiere i Cannes. Knut Frostad med intervju ombord

Dehler 30 One Design er endelig en realitet. Båten fikk sin verdenspremiere under Cannes Yacthing Festival forrige uke. Vi har fulgt Karl Dehler og verftet tett under utviklingen og gleder oss nå stort til å introdusere båten på det norske markedet.
Ønsker du mer info og priser så er det bare å ta kontakt med oss i FjordSailing Yachts. Det er fremdeles mulighet for å få levert ny båt til sommeren 2020 ved bestilling nå i September.

Bjørn-Vidar Bårtvedt og Karl Dehler diskutere nye løsninger og plasseringer i den aller første full scale modell versjonen av Dehler 30 One Design i Greifswald.

Bjørn-Vidar Bårtvedt og Karl Dehler diskutere nye løsninger og plasseringer i den aller første full scale modell versjonen av Dehler 30 One Design i Greifswald.
Comment

Høstkampanjen for Hanse, Dehler og Sealine er igang.

Comment

Høstkampanjen for Hanse, Dehler og Sealine er igang.

Også denne Høsten får vi mulighet for å gi dere flotte rabatt kampanjer på Hanse, Dehler og Sealine.

NB tilbudet har frist frem til 31 oktober 2019 og gjelder for nybygg med levering våren 2020. Grip muligheten for å spesifisere din egen drømmebåt til drømmeris for neste sommersesong.

Hanse Early Bird:

Avhenging av modellvalg er det mulighet for å få 75% rabatt på følgende utstyrpakker:

 • B&G Navigasjonspakke

 • Cruising Pakke

 • Performance Pakke

 • Oppgraderer kartplotter pakke

 • Komfortpakke

 • Underholdningspakke

Hanse_548_2017_07_27_Exterior_575_v2_0160.jpg

Dehler Champions Choice

Avhenging av modellvalg er det mulighet for å få 75% rabatt på følgende utstyrpakker:

 • B&G Navigasjonspakke

 • Cruising Pakke

 • Elvstrøm HPM sail (Racing)

 • Gennaker Pakke

Dehler_42_Segeln_08_0516_023.jpg

Sealine Go Faster

For Seline er det nå mulighet for 50% rabatt alternativer for oppgraderte motorpakke og 100% rabatt på oppgraderte interiøralternativer (treverk)

Sealine_C530_Exterior_010-170822.jpgFinn din modell i menyen vår øverst, og send inn skjema for den aktuelle modell om du ønsker å bli kontaktet for mer info. / møte eller tilbud.Comment

ÅPEN HELG OG NORGESPREMIERE FOR SEALINE C390 OG HANSE 548 i VOLLEN MARINA 8 - 9 Juni 2019

ÅPEN HELG OG NORGESPREMIERE FOR SEALINE C390 OG HANSE 548 i VOLLEN MARINA 8 - 9 Juni 2019

8-9 juni ønsker vi alle båt interesserte velkommen til vår avdeling i Vollen Marina

152994-6e65eeca789d4f995f328f1331e556de.jpeg

Denne helgen har du mulighet for å skaffe deg årets desidert beste tilbud på ny båt fra Hanse, Sealine, Dehler, Moody, Fjord og RM-Yachts. Så går du i tanker om ny båt så er dette definitivt anledningen! Leveringstider avhenger av modell og merke. Vi har også noen demo og bruktbåter for salg.

Åpningstider 11:00 til 18:00 lørdag og søndag

Vi stiller også med 2 Norgespremierer denne helgen:

I tillegg til de to norgespremieren stiller vi også ut andre modeller fra:

FJORD - HANSE - DEHLER og SEALINE

FjordSailing Yachts er norsk importør og forhandler for hele 50 nybåt modeller i størrelsen 28 til 86 fot. Så hos oss finner du litt for en hver smak av seilbåer, motorbåter og katamaraner med seil / motor.

På vårt kontor har vi også alle farge og kvalitets prøver på treverk, lakk, foliering, kunstteak, seil, stoffer og gardiner m.m. Så du kan virkelig skreddersy din egen båt denne helgen.

Ønsker du/dere å kombinere besøk med en god middag kan vi anbefale å bestille bord på VITOS som er vår lokale restaurant med flott sjøutsikt og inne/ute servering. Eller ta gjerne et besøk i den hyggelige bryggebutikken hvor de tilbyr både is og seilklær. Kommer du med båt kan gjestebryggene benyttes.

Velkommen til en hyggelig og maritim båthelg i Vollen Marina, Asker!

Privilege med ny signaturserie

Comment

Privilege med ny signaturserie

Privilége 510 Signature

Privilége 510 Signature

Privilége sin nye Signatur serie er nå en realitet! Og kommer etter fruktbart samarbeid og utvikling i forbindelse med at Hanse Yachts kjøpte opp det Franske verftet som produserer luksus katamaranene Privilège. Her en ny og modere produksjon og tankemåte bakt sammen med kvalitet og mange års erfaring med bygging av katamaraner.

Den nye signatur serien består pr. i dag av 2 nye modeller på henholdvis 51 og 58 fot som produseres ved verftet i Les Sables d´Olonne. Og her inviterer vi gjerne deg som ønsker å investere i en ny Privilége på besøk med visning og spesifisering av din egen drømme båt.

Er du av typen som gjerne vil ha en katamaran men ikke ønsker å seile?, så fortvil ikke. Også en ren motorbåt katamaran er utviklet for å dekke dette behovet deg. Privilége Euphorie 5 er bygget på samme lest som sine søstre med noen få spesial tilpasninger.

Som Hanse Group AG sin norske forhandler er vi glade for å kunne bistå deg på veien mot lykkelige solnedganger, nå også i Katamaran segmentet med disse flotte modellene som i tillegg til signaturserien inneholder Serie 6 og Serie 7. For modell oversikt klikk her

Privilége Euphorie 5

Privilége Euphorie 5

Comment

Dehler 30 One Design

Comment

Dehler 30 One Design

Dehler_30od_Interior_003.jpg

Med nye Dehler 30 one design går Dehler inn fremtiden som et av hoved merkene til Tysklands største fritidsbåt produsent. Dehler navnet har alltid stått som en pioner i segmentet for performance cruisers og high performance regatta båter. Og har et godt rykte verden over.

Fra første blikk ble det klart at Deler 30 one design er basert på en ny og kompromissløs kurs. Med bare noe få klikk kan du skifte fra crusing mode til race mode. Ut av komfortsonen og inn i eventyret.

Hun tilbud maximum performance med enkel håndtering, alt med basis levevilkår ombord. En godt gjennomtenkt pakke på 30 fot som vil sette en ny standard i sin klasse.

Etter Sprinta Sport og db1, er Dehler 30od det neste logiske trinnet i regatta og one-design segmentet - uten å miste sikten for tur seileren.

Vi ville ha en lett og rask båt som hadde potensiale til å vinne regattaer uten å gi opp bo komforten for ferie, sier designer Matthias Bruker fra judel / Vrolijk & co.

En udiskuterbar kombinasjon av funksjon og komfort pakket inn i en trang vekt konvolutt, presenterte designerne for en gigant oppgave som kun kunne løses ved design innovasjon, state-of-the-art materialer og helt ny tankegang.

Prosjektleder Karl Deler forklarer: “Selv om hele det futuristiske og sporty uttrykket på skroget til D30od tilsier en ren regatta båt, har tenkemåte skiftet fra cruiser-racer til racer-cruiser.

Det ultimate i seilglede og performance, kombinert med det velprøvde Dehler DNA - det er det nye Deler 30 one design!

Ønsker du mer informasjon og priser ta kontakt med oss i FjordSailing Yachts. Her er en ny klasse båt født !

Dehler_30od_Exterior_006.jpg

Comment

RM 1180 Siste nyhet fra verftet i La Rochelle

Comment

RM 1180 Siste nyhet fra verftet i La Rochelle

Vi er glad for å kunne introdusere en ny spennende modell fra RM-Yachts i La Rochelle, Frankrike.

RM 1180 er siste skudd på stammen fra verftet sammen med en facelift av RM 890 til RM 890+
Som RM forhandler for Scandinavia inviterer vi derfor interessert kunder til å være med oss på et besøk på verftet i mars. Så bare ta kontakt om det er av interesse, eller om du ønsker mer informasjon om noen av modellene. Inntil da så kan du nyte noen teaser bilder fra nyheten RM 1180 i vår bildekarusell under :)

Comment

Velkommen til våre stands under Boot Düsseldorf 19 - 27 jan 2019

Comment

Velkommen til våre stands under Boot Düsseldorf 19 - 27 jan 2019

salon-nautique-boot-Düsseldorf-2016.jpg

Tradisjonen tro er vi i FjordSailing tilstede under verdens største innendørs båtmesse “boot Düsseldorf” i Tyskland. Også i år har vi nominerte båter og verdenspremiere på gang.

Ønsker du en hyggelig visning og informasjon under messen så stiller vi gjerne opp for deg. Vi er disponibel for å vise alle modeller på følgende Stands.

 • Dehler Hall 16 Plass C16

 • Hanse Hall 16 Plass B38

 • Moody Hall 16 Plass A42

 • Sealine Hall 5 Plass C22

 • Fjord Hall 6 Plass A22

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd via skjema under, så ordner vi en velkomstpakke og møter dere på ønsket stand. Hjertelig velkommen skal dere være !

Navn *
Navn
Ønsker å se følgende utstilt model(er) *

Comment

Nyhet Sealine C390, Vises første gang på boot Düsseldorf

Comment

Nyhet Sealine C390, Vises første gang på boot Düsseldorf

Sealine_C390_Exterior_002.jpg

Akkurat i tide for Düsseldorf boat show! Sealine presenterer en helt ny modell i sin serie. Nye Sealine C390 kombinerer den dynamiske kjøreopplevelsen fra C330 med fasilitetene fra den store C430. Den nye Sealine C390 hever motorbåt standarden for motorbåter under 40 fot. Store panorama vinduer og high-end konvertible opsjoner er bare noen tillegg som understreker det sterke DNA fra Sealine.

“ Vi ville designe en båt som perfekt komplimenterer vår Sealine Range”, sier Sealine produkt sjef Andrea Zambonini, “Nye Sealine C390 er et helt nytt design. Vi har brukt den optimale salong/uteplass layout fra den populære C330 og fiffet den opp med luksus egenskaper, slik som den nedsenkbare badeplattformen og et suite bad med separat dusj for eier kabinen. Under dekk er nye Sealine C390 veldig allsidig, med opsjon for opptil 3 dobbel kabiner og 2 bad. En helt ny opsjon er muligheten for en egen lager kabin. Denne kabinen kan bli gjort om til en walk-in garderobe, eller benyttes for badeleker, dykkerutstyr m.m. Alle kabiner har store skrogvinduer med Co-øyer som kan åpnes for å gjøre båt og vann opplevelsen perfekt.

Sealine_C390_Interior_001.jpg

Den nye Sealine C390 har blitt utviklet ut fra det innovative alt på et plan konseptet. Den foldbare døren akter i salongen kan åpnes fullstendig, og med det lage en sømløs overgang mellom kabinen og uteområdet på akterdekk. En utendørs grill, to store kjøleskap og en elektrisk bimini over over cockpit komplimenterer akterdekk.

Kunder kan velge mellom to innenbords motor alternativer. Standard 2 x 4 cylinder D4 med 300 HK eller 2 x 6 cylinder D6 Volvo Penta motor med 370 HK. 27 eller 34 knop er den estimerte farten båten vil kunne ha på flatt vann.

Nyheten Sealine C390 vil bli utstilt og få sin verdens premiere under verdens største innenbords båtmessse boot Düsseldorf fra 19 til 27 januar 2019, Hall 5 stand 5C22. Vi i FjordSailing Yachts vil være der og vise deg båten. Vi har også en båt i produksjon som vil komme til Norge til våren. Så da blir det norges premiere 2019 ! For mer info. så er det bare å ta kontakt. Vi har det meste av opplysninger.


Comment

Vi utvider vårt motorbåt sortiment med Sealine

Comment

Vi utvider vårt motorbåt sortiment med Sealine

Det er med glede vi kan meddele at FjordSailing Yachts nå også har fått status som norsk Sealine importør.

Sealine_C530_Exterior_010-170822.jpg

Med Sealine føler vi at vi har komplimentert vår motorbåt tilbud som til nå har bestått av de ikoniske Fjord Open båtene. Sealine produserer båter i 3 serier: Sport, Coupe og Flybridge i størrelsen 33 til 53 fot.

Selv om Sealine er et nytt produkt i vår portefølje er alt langt fra upløyd mark. Det tradisjonsrike Engelske båtmerket ble i 2014 kjøpt opp av tyske Hanse Group AG. Dvs. at de nå følge de samme rutiner for salg, produksjon og etter-marked som vi i FjordSailing Yachts er så godt kjent med etter mange års samarbeid med den tyske industrigiganten. Med våre avdelinger sentalt plassert i Oslo, Bergen og Stavanger vil vi kunne møte mange kunder på hjemmebane. Ved alle våre avdelinger har vi tilgang til god kaiplass, løftemuligheter opp til 50 tonn, samt serviceverksted. Vi har også egen servicebil for å ivareta kunder som holder til andre steder.

De nye eierene av Sealine verftet har brukt de første 4 årene på å modifisere produksjonen og utvikle produktet frem til dagens nye modellserie av velfungerende båter. Som en av verdens største produsent av fritidsbåter er det lagt vekt på komfort, trivsel og tysk kvalitet. For oss som har fulgt utviklingen på dagens verft siden de tok over i 2014, er det med stor glede vi ser at produktene som nå kommer ut av produksjonen er båter som står godt til den tradisjonsrike Sealine logoen. Det samme opplevde vi etter verftet sin innkjøring av Fjord Open båtene. Båter som virkelig imponerer oss med sine kvaliteter og skrog egenskaper inshore og offshore. Etter å ha transportert seil og motor båter tusenvis a sjømil vært eneste år i all slags vær de siste 10 årene, begynner vi å få en formening om hva som er bra og ikke bra. Dette er kunnskap som vi også ønsker skal komme våre kunder til nytte!

Sealine F530

Sealine F530

Våre baser for klargjøring, sjøsetting og kalibrering av båter og utstyr vil være Sealine verftet i Greifswald, Tyskland, eller ved vår nye FjordSailing avdeling hos Mathis Verft i Ålborg, Danmark. Begge steder har vi tilgjengelig alle typer teknisk service inkl. motor, lagring, marina med gjestehavn, diesel, flott restaurant ved utleverings-bryggen, shopping centre, båtbutikker m.m. Fra vår base i Ålborg er det også kort vei hjem både til øst og vestlandet eller svenskekysten for de som har båten liggende der om sommeren. Skulle man ønske mannskap ombord de timene overfarten tar, eller båten overlevert i Norge, ordner vi selvfølgelig også det. Vi ordner med all inn fortolling til Norge uavhengig om båten leveres ut i Tyskland, Danmark eller Norge. For de som ønsker å ha båten i utlandet f.eks. middelhavet så ordner vi med alle nødvendige eksport og skips-dokumenter fra verft. Vi besørger også registering i Norsk Ordinært Skipsregister for de som ønsker det i forbindelse med finansiering, tinglysning eller utenlandsopphold under norsk flagg.

Våre første Sealine båter er allerede satt i ordre og ankommer Norge våren 2019.
Som ny importør og forhandler av Sealine ønsker vi også raskest mulig å utvide demobåt utvalget vårt på øst og vestlandet. Og i denne anledning søker vi båtkjøpere for noen av modellene første året basert på en ekslusiv visningsavtale. Ønsker du en unik mulighet for en god handel og båtplass i Oslo, Bergen eller Stavanger, så ta kontakt med oss så snarest mulig!

Du kan se video av alle Sealine modellene ved å (klikke her). Ønsker du ytterligere informasjon, så er det bare å fylle ut og send inn skjema på siden for hver modell. Så tar vi kontakt.

Vi inviterer også alle Sealine interesserte til vår stand under verdens største innendørs båtmesse som går av stabelen i Düsseldorf 19 - 27 januar 2019. Her finner du bla. Sealine F430 som er nominert til European Power Boat of the Year. Og hvem vet… mulig det dukker opp noe nytt å se på i år også ;). Ta kontakt om du ønsker at vi møter deg i Düsseldorf !

Sealine C330

Sealine C330


Comment

Norgespremiere Hanse 388 på Aker brygge

Comment

Norgespremiere Hanse 388 på Aker brygge

Hanse_388_Exterior_ankern_0682_v2_023.jpg

Under båtmessen "Båter i Sjøen" på Akerbrygge kan vi skilte med norgespremiere på nyheten Hanse 388. Dette er en båt som passer de fleste i størrelse, bruk og egenskaper. Den er svært lett å seile alene, har god fart, masse komfort til familien samt stilig design.

Hanse 388 har tatt over for turklasse vinneren Hanse 385. Nyheten har fått mere lys under dekk. Store skrogvinduer + ekstra vinduer akter på hytte. Hanse har også presentert en ny type treverk som forøvrig kan bestilles på alle nye Hanse båter for levering våren 2019. Vi har også et rikt utvalg av andre typer/farger på treverk, dørker, stoffer, byssebenker, seil osv.

Vi ønsker dere velkommen på visning på Aker Brygge 6 - 9 september. Har du ikke anledning da, så ta bare kontakt, så organiserer vi enkelt visning for deg og dine fra vårt kontor i Asker eller Bergen hvor vi også har nyheten Hanse 388 liggende.

Hanse_388_2017_09_12_Interior_0X2A9690_0010.jpg

Comment

Nyhet Fjord 44 Coupé

Comment

Nyhet Fjord 44 Coupé

imageVersion-3.jpeg

Fjord 44 coupé komplimenterer den stilfulle og puristic open layout´en som karakteriserer motorbåt merket Fjord, med et lukseriøs og strømlinje formet dekkshus. Arc salongen er en multifunksjonell struktur, bygget med genuine glass, rustfritt stål og høykvalitets composite grp. . Det integrerte og stillfulle arc designet utvider bruksområdet for denne nye Fjord modellen. To sidedører I front, to elektriske vinduer på siden, et elektrisk soltak og en majestetisk tvilling skyvedør akter gjør denne arc-salongen så lys og luftig som mulig. Fjord 44 Coupé vil få verdenspremiere i Cannes i September. Men er allerede nå tilgjengelig for bestilling og levering i Norge til sommeren 2019.  Ta kontakt med oss i FjordSailing Yachts om du ønsker mer informasjon om båten. Vi har 44 Open versjonen tilgjengelig for besiktigelse.

FJORD_44coupe_Perspektive_oben_02.jpg

Comment