François Gabart, Vinner av Vende Globe i 2013, og skipper på den nye trimaranen MACIF som skal prøve å sette verdensrekord jorden rundt i 2019, har etter flere hyggelige møter gått inn i et langsiktig samarbeid med FjordSailing som medeier i et felles nyetablert FjordSailing Selskap med Bjørn-Vidar Bårtvedt og Andreas Kleppe.

Å få med seg en av verdens beste og mest profilerte seilere på laget, er en stor ære, og vil utvilsomt også være et positivt innslag for norsk seiling. Det nye selskapet skal kunne tilby opplevelser for personer som har mulighet for, og som ønsker noe litt ut over normalen. Selskapet har planer om å bla. skreddersy nybåtløsninger samt eksklusive opplevelser for både norske og internasjonale kunder. Med racing-seileren, teknikeren og ingeniøren Fran
çois Gabart på laget får FjordSailing en ny dimensjon til sitt allerede erfarne mannskap.

2016 skal brukes til oppstart og konseptutvikling. og vi vil fortløpende gi ut nyhetsbrev, samt gi dere kontinuerlige oppdateringer fra Gabart sine bragder og rekordforsøk fremover. Hans neste race er den den trans atlantiske regattaen "The Transat", et solo race fra Plymouth til New York før det på returen til Europa skal gjøres et forsøke på å slå rekorden over atlanter havet på 5 dager 2 timer 56 minutter og 10 sekunder fra New York til Lizard Point i England holdt av Francis Joyon. En distanse på 2280 nautiske mil ( eller 5330 kilometer )

M
ed et team på 15 mann for å støtte seg med forberedelsene av Trimaranen MACIF mot rekorden jorden rundt i 2019, er det uten tvil en positiv, ambisiøs og travel mann fra toppdivisjonen i internasjonal seiling, vi nå stifter bekjentskap med. François har etablert nære tilknytninger til Norge, og ser også frem til å kunne utforske landet og kysten vår. Det nye selskapet vil kunne ta imot sine første kunder i løpet av året og vil få en egen profil. For mer info/underlag benytt vårt kontaktskjema.

François Gabart og Bjørn-Vidar Bårtvedt signerer ny avtale i Frankrike som hovedaksjonærer i det nye selskapet, og har spennende planer for norske og utenlandske seilere.

François Gabart og Bjørn-Vidar Bårtvedt signerer ny avtale i Frankrike som hovedaksjonærer i det nye selskapet, og har spennende planer for norske og utenlandske seilere.

Her en liten YouTube smakebit av en av Garbart´s tidligere bragder.