Vi har nå blitt enig om en avtale med RM Yachts om forhandlerskap for RM i hele Scandinavia. Denne Avtalen er det aller første konkrete resultatet av den nye alliansen mellom FjordSailing og François Gabart, som nå også kommer til å være representert i Danmark og Sverige.

Etter lange og gode samtaler med verftet i Frankrike og tidligere kjennskap med båtene, har vi tro på at RM båtene har sin plass blant Scandinaviske seilere. Båtene har et innovativt design og leveres med forkjellige ror- og kjøl - løsninger. De er lette og raske, med mange praktiske løsninger. Salongen har store vinduer som gir mye lys og fullt overblikk, også forover. Alt i alt en perfekt båt for de som liker å seile mye og raskt.

1.jpg

RM Yachts kunder vil få en anledning for gjennomgang av konsept og utvikling av sin båt på verft. Vi tilbyr også en opitmal løsning for å skreddersy båt og dekksutrustning for konkurranse om ønskelig. Opplev å få overlevert ny båt og seile henne inn sammen med en av verdens beste seilere i solfylte La Rochelle.

Vi kommer snart med mer info. Også vedrørende den kommende aktiviteten i Sverige og Danmark så snart alt er på plass.

Forhandlerskapet for Scandinavia vil bli flagget under fellesbetegnelsen RM-Scandianvia i første omgang. Alle modeller er nå tilgjengelig for salg hos FjordSailing. Se menylinjen!

1 Comment