Tradisjonen tro innledet vi også denne påsken med nye stolte Hanse båt eiere.  Det er en stor glede å se hvor mange som har valgt verftet som sitt utleveringssted. Bedre nærhet til produktet kan ikke en ny båteier få. Alle som en gir vi full omvisning på verft slik at eierene kan se hvordan båten de har valgt blir produsert.

Fornøyd nybåteier har løsnet fortøyningen på egen skute for første gang.

Fornøyd nybåteier har løsnet fortøyningen på egen skute for første gang.

Sammen med oss får kundene også møte en representant for verftet sin QA avdeling i forbindelse med overlevering. Dermed kan alle parter forsikre seg om at båten fremstår som den skal og at kunden får akkurat det han har bestilt samt tips og råd for videre båthold.

Greifswald er en koselig by som innbyr til mer enn bare det og overta båten. Og de fleste velger å kombinere overlevering med ferie. Turen hjem går via Sverige / Danmark og er en opplevelse i seg selv. Her et bilde av ny Hanse 345 på vei til Førde I Sogn og Fjordane.