En kald dag i mars tok vi Hanse 675 ut på en skikkelig test i farvannene utenfor verftet i Greifswald. Båten som nå er verftets nye flaggskip, oppførte seg eksemplarisk selv når hun ble presset hardt på kryss med alle sidevinduene under vann. Vi ble for øvrig skremmende fort komfortabel med størrelsen og imponert over måten hun enkelt lystret våre ror utslag.

20160315_170708_001.jpg

Med hydraulisk rullesystem og selvslående fokk håndterer man enkelt båten alene. Alt er enkelt tilrettelagt ved begge rormannsposisjoner. Hanse 675 har et stort og ryddig dekk med delikate linjer som innbyr til å oppholde seg her. Derav også flere solsengopsjoner. Innvendig er båten enorm med delikate og flotte detaljer. Den nye soltak løsningen fungerte utmerket og slapp inn mye lys. Båten vi testet hadde salongløsning med spiseavdeling, egen bar og sofagruppen og byssa plassert aktenfor på babord side. Dette var en løsning vi fant svært praktisk og som innbyr til sosialt samvær med mange gode venner.

Ønsker du mer info og tilbud på Hanse 675, så ta kontakt med oss. På denne type båt er det også naturlig at vi sammen med potensielle kunder tar et besøk på verft for full gjennomgang av båt og muligheter for individuell spesifikasjon..

Dette er en båt å bli glad i :)

Comment