30år etter lanseringen av den aller første Dehler 34 er det duket for en ny generasjon båter.

Karl Dehler, sjefsutvikler for Dehler er svært oppglødd og engasjert i den nye Dehler 34. Et mesterstykke sier han selv.

Båten er utviklet som en lukseriøs performance cruiser med utrolig mye plass og tank volum. Regatta orienterte seilere kan oppgradere Dehler 34 med det meste, og da mener vi faktisk det meste av det som gir mer performance.

Selv standard versjonen av Dehler 34 er forsterket med Dehler's carbon ramme. Noe som skaper det perfekte fundament for videre oppgradering. Oversatt: Denne båten er en innovasjon i serie produksjon og byr på en carbon ramme som gir 20% mer stivhet, som igjen gir bedre oppvinds ytelse for seil. Om du vil ha en rask cruiser eller en konkurransedyktig regattabåt, så kan din Dehler 34 bestilles slik du ønsker.

Dehler 34 kan som eksempel leveres med eller uten badeplatform,  aliminuiumsrigg eller karbonrigg, dobble ratt eller rorkult, osv...

FjordSailing har bestilt en av de første båtene,  planlagt ustilt under Båter i Sjøen 2016

Comment