Selv om FjordSailing er representert, og stiller med sin verdenspremiere båt Dehler 34 under Ourst messen nå i helgen, er det først på torsdag vår offisielle verdenspremiere av denne flotte nyheten skal feires på Aker Brygge og Båter i Sjøen. Og som det ikke er nok :) blir det også norgespremiere på nyheten Dehler 42 samt at vi stiller med vår første RM Yacht under FjordSailing "paraplyen". Her er det mye snacks for performance seileren, som også kan få en prat med vår nye partner og toppseileren Francois Gabart, som i år stiller på messen for FjordSailing for aller første gang.

For turseileren er det også i år noe å glede seg til med våre mest populære modeller for tiden, Hanse 455 og Hanse 345. Samt at vi har med oss info om nyheten Hanse 588 som vil få premiere litt senere i høst. 

Vi har også brosjyrer og info om alle våre 25 seilbåt modeller fra Dehler, Hanse, Moody og Varaianta + våre 4 motorbåt modeller fra Fjord med på messen. Flere av dem er også tilgjengelig for visning etter avtale under og etter messen i Oslo.

Velkommen til vår stand under Sjøen For Alle på Aker Brygge fra 1 - 4 september.

 

Comment