ps5-8-happy-koumata_resultat_5429.jpg

Aurelius som er Hanse Group AG sitt morselskap kjøpte i mai opp Privlege verftet og knytter nå de to selskapene sammen. Med det har vi i FjordSailing Yachts også fått "topp of the line" katamaraner å tilby vår kunder.

De gode fasilitetene til Privilege verftet i Les Sables-d'Olonne (Fankrike) skal bestå og utvides.  Visjonen nå er å kombinerer ekspertisen fra Hanse Yachts sin serieproduksjon av enskrogbåter, med ekspertisen fra Privilege sin katamaran produksjon, og med det nå målet om at Privilege skal bli verdens mest suksessfulle katamaran merke i luksus segmentet. Alle eksisterende Privilege modeller vil fremdeles være tilgjengelig for bestilling.

privilege_serie_6-3788-credit-quin-bisset_resultat_0152.jpg

Gert Purket, Styreleder i Aurelius sier: "Luksus katamaran markedet har hatt en spesielt sterk vekst de siste årene. Hanse Yachts har ikke hatt mulighet til å ta del i dette markedet inntil nå, siden det rett og slett ikke har vært mulighet å produsere båter med denne bredden i de eksisterende produksjonslokalene i Tyskland. Hanse verftet kommer nok allikevel til å ta over noen av byggeprosessene i fremtiden. For eksempel vil vi se på om noen av Privilege sine innkjøpte produktet kan produseres her."

ps6-02-anchor-in-water-47_md_2440.jpg

Gilles Wagner, CEO i Privilege legger til: " Vårt mål er å bygge luksus katamaraner som er svært solid. Vi legger vekt på lang levetid, håndtverk, design og enkel håndtering av alle våre båter. Flere av produksjonsmetodene til Hanse og Privliege er også ganske like. I tillegg er Hanse en større global aktør enn Privilege, og som et resultat av dette vil våre kunder spesielt nyte godt av et sterkt og verdensomspennende nettverk av salgs og service punkter."

Undertegnede møtte Gilles Wagner på verftet og det er ikke tvil om at han ser positivt på fremtiden. Noe vi også gjør :)

Vi ønsker Privilege velkommen !

ps6-02-sailing-drone-17_md_5249.jpg