42 Dager 16 Timer 40 minutter og 35 sekunder er nå den nye verdensrekorden jorden rundt alene.  François Gabart knuste den gamle rekorden med nesten en uke da han passerte mållinjen i den engelske kanal i natt. Dette er en fantastisk bragd og vi stiller oss i køen av gratulanter i Brest. Det er bare å ta av seg hatten, luen eller hva du har. Dette er historie!! 

francois ny rekord.jpg

Som kollegaer har vi lært å kjenne François som en strukturert og fokusert mann, og det ligger utrolig mange år, måneder, dager og timer med trening og fokusering på rekorden som nå er satt. Selv om vi var forberedt på at han kunne klare å sette ny rekord, må vi bare bøye oss i støvet for måten det ble gjort på. Helt FANTASTISK. Det er visst ingen grenser for rekordknuseren fra Frankrike. !! GRATULERER FRANCOIS !! 

macif_1ere-navigation-du-trimaran-macif_-9048.jpg

For de som ønsker et litt nærmere bekjentskap, kan vi opplyse om at François og FjordSailing i litt over et år nå vært Scandinavis importør og forhandler av RM Yahcts.  Og er du på jakt etter en unik og spesiell båt?, ja så kommer vi om kort tid ut med et "verdens rekord tilbud" sammen med Francois til de som bestiller ny RM av oss i 2018.  For mer informasjon og alle detaljer om verdensrekorden. se www.macifcourseaularge.com

20160226_121834.jpg

Comment