Det er med glede vi kan meddele at FjordSailing Yachts nå også har fått status som norsk Sealine importør.

Sealine_C530_Exterior_010-170822.jpg

Med Sealine føler vi at vi har komplimentert vår motorbåt tilbud som til nå har bestått av de ikoniske Fjord Open båtene. Sealine produserer båter i 3 serier: Sport, Coupe og Flybridge i størrelsen 33 til 53 fot.

Selv om Sealine er et nytt produkt i vår portefølje er alt langt fra upløyd mark. Det tradisjonsrike Engelske båtmerket ble i 2014 kjøpt opp av tyske Hanse Group AG. Dvs. at de nå følge de samme rutiner for salg, produksjon og etter-marked som vi i FjordSailing Yachts er så godt kjent med etter mange års samarbeid med den tyske industrigiganten. Med våre avdelinger sentalt plassert i Oslo, Bergen og Stavanger vil vi kunne møte mange kunder på hjemmebane. Ved alle våre avdelinger har vi tilgang til god kaiplass, løftemuligheter opp til 50 tonn, samt serviceverksted. Vi har også egen servicebil for å ivareta kunder som holder til andre steder.

De nye eierene av Sealine verftet har brukt de første 4 årene på å modifisere produksjonen og utvikle produktet frem til dagens nye modellserie av velfungerende båter. Som en av verdens største produsent av fritidsbåter er det lagt vekt på komfort, trivsel og tysk kvalitet. For oss som har fulgt utviklingen på dagens verft siden de tok over i 2014, er det med stor glede vi ser at produktene som nå kommer ut av produksjonen er båter som står godt til den tradisjonsrike Sealine logoen. Det samme opplevde vi etter verftet sin innkjøring av Fjord Open båtene. Båter som virkelig imponerer oss med sine kvaliteter og skrog egenskaper inshore og offshore. Etter å ha transportert seil og motor båter tusenvis a sjømil vært eneste år i all slags vær de siste 10 årene, begynner vi å få en formening om hva som er bra og ikke bra. Dette er kunnskap som vi også ønsker skal komme våre kunder til nytte!

Sealine F530

Sealine F530

Våre baser for klargjøring, sjøsetting og kalibrering av båter og utstyr vil være Sealine verftet i Greifswald, Tyskland, eller ved vår nye FjordSailing avdeling hos Mathis Verft i Ålborg, Danmark. Begge steder har vi tilgjengelig alle typer teknisk service inkl. motor, lagring, marina med gjestehavn, diesel, flott restaurant ved utleverings-bryggen, shopping centre, båtbutikker m.m. Fra vår base i Ålborg er det også kort vei hjem både til øst og vestlandet eller svenskekysten for de som har båten liggende der om sommeren. Skulle man ønske mannskap ombord de timene overfarten tar, eller båten overlevert i Norge, ordner vi selvfølgelig også det. Vi ordner med all inn fortolling til Norge uavhengig om båten leveres ut i Tyskland, Danmark eller Norge. For de som ønsker å ha båten i utlandet f.eks. middelhavet så ordner vi med alle nødvendige eksport og skips-dokumenter fra verft. Vi besørger også registering i Norsk Ordinært Skipsregister for de som ønsker det i forbindelse med finansiering, tinglysning eller utenlandsopphold under norsk flagg.

Våre første Sealine båter er allerede satt i ordre og ankommer Norge våren 2019.
Som ny importør og forhandler av Sealine ønsker vi også raskest mulig å utvide demobåt utvalget vårt på øst og vestlandet. Og i denne anledning søker vi båtkjøpere for noen av modellene første året basert på en ekslusiv visningsavtale. Ønsker du en unik mulighet for en god handel og båtplass i Oslo, Bergen eller Stavanger, så ta kontakt med oss så snarest mulig!

Du kan se video av alle Sealine modellene ved å (klikke her). Ønsker du ytterligere informasjon, så er det bare å fylle ut og send inn skjema på siden for hver modell. Så tar vi kontakt.

Vi inviterer også alle Sealine interesserte til vår stand under verdens største innendørs båtmesse som går av stabelen i Düsseldorf 19 - 27 januar 2019. Her finner du bla. Sealine F430 som er nominert til European Power Boat of the Year. Og hvem vet… mulig det dukker opp noe nytt å se på i år også ;). Ta kontakt om du ønsker at vi møter deg i Düsseldorf !

Sealine C330

Sealine C330


Comment