Sealine_C390_Exterior_002.jpg

Akkurat i tide for Düsseldorf boat show! Sealine presenterer en helt ny modell i sin serie. Nye Sealine C390 kombinerer den dynamiske kjøreopplevelsen fra C330 med fasilitetene fra den store C430. Den nye Sealine C390 hever motorbåt standarden for motorbåter under 40 fot. Store panorama vinduer og high-end konvertible opsjoner er bare noen tillegg som understreker det sterke DNA fra Sealine.

“ Vi ville designe en båt som perfekt komplimenterer vår Sealine Range”, sier Sealine produkt sjef Andrea Zambonini, “Nye Sealine C390 er et helt nytt design. Vi har brukt den optimale salong/uteplass layout fra den populære C330 og fiffet den opp med luksus egenskaper, slik som den nedsenkbare badeplattformen og et suite bad med separat dusj for eier kabinen. Under dekk er nye Sealine C390 veldig allsidig, med opsjon for opptil 3 dobbel kabiner og 2 bad. En helt ny opsjon er muligheten for en egen lager kabin. Denne kabinen kan bli gjort om til en walk-in garderobe, eller benyttes for badeleker, dykkerutstyr m.m. Alle kabiner har store skrogvinduer med Co-øyer som kan åpnes for å gjøre båt og vann opplevelsen perfekt.

Sealine_C390_Interior_001.jpg

Den nye Sealine C390 har blitt utviklet ut fra det innovative alt på et plan konseptet. Den foldbare døren akter i salongen kan åpnes fullstendig, og med det lage en sømløs overgang mellom kabinen og uteområdet på akterdekk. En utendørs grill, to store kjøleskap og en elektrisk bimini over over cockpit komplimenterer akterdekk.

Kunder kan velge mellom to innenbords motor alternativer. Standard 2 x 4 cylinder D4 med 300 HK eller 2 x 6 cylinder D6 Volvo Penta motor med 370 HK. 27 eller 34 knop er den estimerte farten båten vil kunne ha på flatt vann.

Nyheten Sealine C390 vil bli utstilt og få sin verdens premiere under verdens største innenbords båtmessse boot Düsseldorf fra 19 til 27 januar 2019, Hall 5 stand 5C22. Vi i FjordSailing Yachts vil være der og vise deg båten. Vi har også en båt i produksjon som vil komme til Norge til våren. Så da blir det norges premiere 2019 ! For mer info. så er det bare å ta kontakt. Vi har det meste av opplysninger.


Comment