hh skagen race.jpg

Helly Hansen Skagen Race er en tradisjonsrik regatta og et av årets høydepunkt for mange norske seilere. Nytt i 2018 er at regattaen har utvidet med flere startsteder, pluss at det vil bli etablert en Race Village i Skagen hvor vi i FjordSailing vil delta med egen Paviljong.  Her kan vi ønske alle besøkende seilere velkommen til forfriskninger og informasjon rundt alt vi har å by på. Inkludert vår nye servicesatsing og partnere i Danmark. 

For alle Hanse, Dehler og RM båteiere som deltar under regattaen har vi også noe ekstra på lur. Og det oppfordres til å gjøre sitt beste under regatten da beste båt for hvert av våre merker vil få tildelt en egen oppmerksomhet.

Vi gleder oss til å se dere alle i Skagen og til nytt samarbeid med Skagen Race. Og er du ikke påmeldt ?? Ja så er det bare å melde seg på via denne linken. skagen-race.no

Comment