imageVersion-3.jpeg

Fjord 44 coupé komplimenterer den stilfulle og puristic open layout´en som karakteriserer motorbåt merket Fjord, med et lukseriøs og strømlinje formet dekkshus. Arc salongen er en multifunksjonell struktur, bygget med genuine glass, rustfritt stål og høykvalitets composite grp. . Det integrerte og stillfulle arc designet utvider bruksområdet for denne nye Fjord modellen. To sidedører I front, to elektriske vinduer på siden, et elektrisk soltak og en majestetisk tvilling skyvedør akter gjør denne arc-salongen så lys og luftig som mulig. Fjord 44 Coupé vil få verdenspremiere i Cannes i September. Men er allerede nå tilgjengelig for bestilling og levering i Norge til sommeren 2019.  Ta kontakt med oss i FjordSailing Yachts om du ønsker mer informasjon om båten. Vi har 44 Open versjonen tilgjengelig for besiktigelse.

FJORD_44coupe_Perspektive_oben_02.jpg

Comment