8-9 juni ønsker vi alle båt interesserte velkommen til vår avdeling i Vollen Marina

152994-6e65eeca789d4f995f328f1331e556de.jpeg

Denne helgen har du mulighet for å skaffe deg årets desidert beste tilbud på ny båt fra Hanse, Sealine, Dehler, Moody, Fjord og RM-Yachts. Så går du i tanker om ny båt så er dette definitivt anledningen! Leveringstider avhenger av modell og merke. Vi har også noen demo og bruktbåter for salg.

Åpningstider 11:00 til 18:00 lørdag og søndag

Vi stiller også med 2 Norgespremierer denne helgen:

I tillegg til de to norgespremieren stiller vi også ut andre modeller fra:

FJORD - HANSE - DEHLER og SEALINE

FjordSailing Yachts er norsk importør og forhandler for hele 50 nybåt modeller i størrelsen 28 til 86 fot. Så hos oss finner du litt for en hver smak av seilbåer, motorbåter og katamaraner med seil / motor.

På vårt kontor har vi også alle farge og kvalitets prøver på treverk, lakk, foliering, kunstteak, seil, stoffer og gardiner m.m. Så du kan virkelig skreddersy din egen båt denne helgen.

Ønsker du/dere å kombinere besøk med en god middag kan vi anbefale å bestille bord på VITOS som er vår lokale restaurant med flott sjøutsikt og inne/ute servering. Eller ta gjerne et besøk i den hyggelige bryggebutikken hvor de tilbyr både is og seilklær. Kommer du med båt kan gjestebryggene benyttes.

Velkommen til en hyggelig og maritim båthelg i Vollen Marina, Asker!