Francois Gabart vant The Transat fra Plymouth til New York

Comment

Francois Gabart vant The Transat fra Plymouth til New York

Nok en gang vinner Francois på første forsøk i en regatta. Vi i kunne ikke vært mer stolt her i FjordSailing over vår nye samarbeidspartner som imponerer gang på gang i solo seilas. Hans taktiske valg som bragte han lengst sør av alle deltagende båter viste seg å være det beste valget, selv om det på kartet ser ut som en voldsom omvei å seile fra England og sør for Kanariøyene før man krysser over og nordover igjen. Men fart og taktiske valg er stikkordene for nok en seier. Turen tok kun 8 dager, 8 timer, 54 minutter og 39 sekunder ! For mer info se thetransat.com eller målgangen på denne videosnutten. VI GRATULERER !!!

Comment

Gabart FjordSailing overtar RM Yachts for Scandinavia

1 Comment

Gabart FjordSailing overtar RM Yachts for Scandinavia

Vi har nå blitt enig om en avtale med RM Yachts om forhandlerskap for RM i hele Scandinavia. Denne Avtalen er det aller første konkrete resultatet av den nye alliansen mellom FjordSailing og François Gabart, som nå også kommer til å være representert i Danmark og Sverige.

Etter lange og gode samtaler med verftet i Frankrike og tidligere kjennskap med båtene, har vi tro på at RM båtene har sin plass blant Scandinaviske seilere. Båtene har et innovativt design og leveres med forkjellige ror- og kjøl - løsninger. De er lette og raske, med mange praktiske løsninger. Salongen har store vinduer som gir mye lys og fullt overblikk, også forover. Alt i alt en perfekt båt for de som liker å seile mye og raskt.

1.jpg

RM Yachts kunder vil få en anledning for gjennomgang av konsept og utvikling av sin båt på verft. Vi tilbyr også en opitmal løsning for å skreddersy båt og dekksutrustning for konkurranse om ønskelig. Opplev å få overlevert ny båt og seile henne inn sammen med en av verdens beste seilere i solfylte La Rochelle.

Vi kommer snart med mer info. Også vedrørende den kommende aktiviteten i Sverige og Danmark så snart alt er på plass.

Forhandlerskapet for Scandinavia vil bli flagget under fellesbetegnelsen RM-Scandianvia i første omgang. Alle modeller er nå tilgjengelig for salg hos FjordSailing. Se menylinjen!

1 Comment