Hanse Yachts AG fikk prisen "Boat Builder of the year 2016"

Hanse Yachts AG har mottatt the Boat Builder of the Year Award 2016 fra the British Sailing Today Magazine.

Sailing Today redaktør Sam Fortescue forteller: "Hanse Group har hatt et veldig travelt år med lansering av et nytt flaggsikp Hanse 675 + Hanse 588 og den prisvinnende Hanse 315. I tillegg har Hanse's mer performance orienterte Dehler merke, sett lanseringen av en ny 42 foter, mens deres klassiske 34 foter har blitt relansert og brakt opp "up to date""

Relanseringen av Dehler 34 var spesielt spennende siden den førsteDehler 34, som ble bygget på 80 tallet, la hjørnesteinen for en ny type båt: Performance Cruiserne.

CEO i HanseYachts, Dr. Jens Gerhardtgir ikke bare en spesiell takk til Sailing Today for prisen, men også til alle ansatte på verftet. "Vi vant denne prisen sammen! Selv med de beste designerne kan man ikke bygge suksessfulle båter om produksjonen ikke virker. På Hanse verftet jobber alle hånd i hånd for å bygge unike båter for våre kunder. Jeg takker derfor alt får mannskap på verftet for deres innsats, og ønsker alle en god avslutning på seilsesongen 2016."

Comment