Privilége 510 Signature

Privilége 510 Signature

Privilége sin nye Signatur serie er nå en realitet! Og kommer etter fruktbart samarbeid og utvikling i forbindelse med at Hanse Yachts kjøpte opp det Franske verftet som produserer luksus katamaranene Privilège. Her en ny og modere produksjon og tankemåte bakt sammen med kvalitet og mange års erfaring med bygging av katamaraner.

Den nye signatur serien består pr. i dag av 2 nye modeller på henholdvis 51 og 58 fot som produseres ved verftet i Les Sables d´Olonne. Og her inviterer vi gjerne deg som ønsker å investere i en ny Privilége på besøk med visning og spesifisering av din egen drømme båt.

Er du av typen som gjerne vil ha en katamaran men ikke ønsker å seile?, så fortvil ikke. Også en ren motorbåt katamaran er utviklet for å dekke dette behovet deg. Privilége Euphorie 5 er bygget på samme lest som sine søstre med noen få spesial tilpasninger.

Som Hanse Group AG sin norske forhandler er vi glade for å kunne bistå deg på veien mot lykkelige solnedganger, nå også i Katamaran segmentet med disse flotte modellene som i tillegg til signaturserien inneholder Serie 6 og Serie 7. For modell oversikt klikk her

Privilége Euphorie 5

Privilége Euphorie 5

Comment