Dehler_30od_Interior_003.jpg

Med nye Dehler 30 one design går Dehler inn fremtiden som et av hoved merkene til Tysklands største fritidsbåt produsent. Dehler navnet har alltid stått som en pioner i segmentet for performance cruisers og high performance regatta båter. Og har et godt rykte verden over.

Fra første blikk ble det klart at Deler 30 one design er basert på en ny og kompromissløs kurs. Med bare noe få klikk kan du skifte fra crusing mode til race mode. Ut av komfortsonen og inn i eventyret.

Hun tilbud maximum performance med enkel håndtering, alt med basis levevilkår ombord. En godt gjennomtenkt pakke på 30 fot som vil sette en ny standard i sin klasse.

Etter Sprinta Sport og db1, er Dehler 30od det neste logiske trinnet i regatta og one-design segmentet - uten å miste sikten for tur seileren.

Vi ville ha en lett og rask båt som hadde potensiale til å vinne regattaer uten å gi opp bo komforten for ferie, sier designer Matthias Bruker fra judel / Vrolijk & co.

En udiskuterbar kombinasjon av funksjon og komfort pakket inn i en trang vekt konvolutt, presenterte designerne for en gigant oppgave som kun kunne løses ved design innovasjon, state-of-the-art materialer og helt ny tankegang.

Prosjektleder Karl Deler forklarer: “Selv om hele det futuristiske og sporty uttrykket på skroget til D30od tilsier en ren regatta båt, har tenkemåte skiftet fra cruiser-racer til racer-cruiser.

Det ultimate i seilglede og performance, kombinert med det velprøvde Dehler DNA - det er det nye Deler 30 one design!

Ønsker du mer informasjon og priser ta kontakt med oss i FjordSailing Yachts. Her er en ny klasse båt født !

Dehler_30od_Exterior_006.jpg

Comment